Наша шкільна спартакіада продовжується! 20 лютого відбулися змагання з волейболу між здобувачами освіти та працівниками ліцею. Гра за перемогу була дуже запеклою та безкомпромісною, обидві команди грали дуже сильно та результативно. За підсумками гри перемогла збірна працівників ліцею. Вітаємо переможців та бажаємо подальших перемог всім учасникам спартакіади!






СПОРТИВНА ЗИМА 2023

 

З метою популяризації активного дозвілля та формування свідомої потреби у заняттях фізичною культурою і спортом, здобувачі освіти Івано-Благодатненського ліцею Соколівської ТГ взяли участь у ІІ етапі обласних фізкультурно-оздоровчих заходів "Спортивна зима", які проходили 17.02.2023 року в місті Кропивницький. У змаганнях взяли участь 8 команд з різних територіальних громад Кіровоградської області. За підсумковими результатами наша команда посіла почесне ІІІ місце. Вітаємо команду Івано-Благодатненського ліцею та наших юних спортсменів. Бажаємо подальших спортивних перемог!









 

13 лютого 2023 року в закладі освіти розпочалася шкільна спартакіада, яка буде проходити протягом місяця кожного понеділка. Учасниками змагань стала збірна команда здобувачів освіти та команда працівників закладу освіти. В перший день  були змагання з наступних видів спорту:

- настільний теніс

- дартс

- шашки

- шахи

За результатами першого етапу змагань, з мінімальним відривом, перемогу здобула команда працівників закладу освіти.









СПОРТИВНА ЗИМА 2023

 

  Популяризація активного дозвілля в зимовий період та формування свідомої потреби у заняттях фізичною культурою на свіжому повітрі – крок до зміцнення дружніх стосунків у дитячому колективі та здорового способу життя. Зі здобувачами освіти Івано -Благодатненського ліцею  проведено низку спортивних естафет та ігор у рамках проведення заходу "Спортивна зима".

 Учні 5-11 класів активно брали учать у різних змаганнях та демонстрували свою креативність і майстерність!

Програма змагань:

"Сніговий волейбол"

"Снігові снайпери"

"Перегони на санчатах"

"Стрибки через скакалку в трійках"

Гра "Злови рибку"











 

Рекомендації з організації простору та техніки безпеки під час виконання фізичних вправ у домашніх умовах:

Пам’ятайте, що житлове приміщення не може в повній мірі виконувати функцію спортивного залу!

Не порушуйте права власників житлових будинків та квартир!

Потурбуйтесь про комфорт і спокій ваших сусідів!

  1. БЕЗПЕКА:
  • забезпечте достатнє і рівномірно освітлення місць виконання фізичних вправ;
  • інвентар та обладнання, що використовується розташовуйте таким чином, щоб відстань навколо дозволяла вільно, без перешкод виконувати на них фізичні вправи;
  • cлідкуйте за тим щоби спортивні снаряди, спортивне обладнання та інвентар, які  використовуються були справними і надійно закріпленими;
  • перевіряйте, що би металеві конструкції, які прикріплюють обладнання  були справні та жорстко закріплені;
  • перевіряйте стан снарядів (міцність кріплення, фіксаторів і замків, міцність; розтяжок та ланцюгів, кріплення канатів, жердин, гімнастичних стінок, тощо);
  • обирайте легкі і зручні одяг та взуття, такі що не обмежувати рухи;
  • на початку занять обов’язково робіть розминку, що би розігріти м’язи та зв’язки, а наприкінці – вправи на розслаблення м’язів;
  • робіть помірні навантаження та орієнтуйтеся на власне самопочуття;
  • підтримуйте водний баланс (вживайте достатню кількість води).
  1. Гігієна:

–   провітрюйте приміщення та робіть вологе прибирання;

–   слідкувати за чистотою спортивного обладнання, інвентарю та спортивної форми;

–   після занять фізичними вправами приймати душ при комфортній температурі (різка зміна температури може призвести до порушень роботи серця).

Зміцнюйте свій імунітет, будьте здорові та позитивні!


ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ УРОК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ОНЛАЙН

 

В рамках реалізації програми Президента України «Здорова Україна»    6 квітня 2022 року відбудеться наймасштабніший Всеукраїнський урок фізичної культури онлайн, присвячений Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку.

Організаторами заходу є Міністерство освіти і науки України, Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України - КФВС МОН України, Інститут модернізації змісту освіти МОН, ГО «Рух Олександра Педана «Джуніор» Junior, за підтримки Міжнародного дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ».

Всеукраїнський урок об’єднає учнів/учениць та вчителів з різних куточків України. Також до уроку долучаються зірки спорту та шоу бізнесу, опініон лідери: телеведучий Олександр Педан; співак Позитив (Олексій Завгородній); танцюрист Женя Кот; футболіст Олександр Зінченко; дзюдоїста Дар’я Білодід та інші.

В рамках проведення уроку відбудеться встановлення Національного Рекорду України.

Просимо сприяти участі учителів та учнів/учениць закладів загальної середньої освіти у Всеукраїнському уроці фізичної культури. Синхронний онлайн формат дозволяє долучити до уроку учнів та учениць усіх класів закладу освіти.

Долучайтеся до уроку 6 квітня 2022 року о 13:00 до прямого ефіру організаторів, підключившись за одним із покликань, і рухайтеся разом з усією країною:

Міністерство освіти і науки України -  https://www.youtube.com/c/MONUKRAINE

Junior - https://youtube.com/c/JuniorZUA

UNICEF Ukraine - https://youtube.com/user/unicefukraine

Новий канал - https://youtube.com/c/novychannel

     


  Наша шкільна спартакіада продовжується! 20 лютого відбулися змагання з волейболу між здобувачами освіти та працівниками ліцею. Гра за пере...